Om os

Hoa Quynh
hoas billede

Indehaver

Jeg er 33 år gammel og komme oprindeligt fra Vietnam og har 2 børn.

Jeg er uddannet fra Cidesco kosmetologskolen, og har speciale i ansigtbehandlinger , hudpleje og hårfjerning med voks.

Ud over dette har jeg også en uddannelse, som negleteknikker fra Viet-Nam (2007), og er herefter blevet  negleteknikker hos CND i 2013 bla. med shellac,gele og akryl .

Jeg er også uddannet som vipperteknikker hos Lash Bar i 2015 og tog uddannelse med semi permanent bryn i september 2018.

Jeg har stor ekspertise inden for en verden af skønhed og jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet udelukkende med dette. Derfor kan du altid forvente et højt niveau af professionalisme og perfektionisme fra mit vedkommende.

Jeg har tidligere arbejdet i salon Classicque Nails & Beauty i København og i klinik Care4you skønhed & velvære i Stenløse.

Min mange års erfaring, viser at jeg brænder for mit arbejde og sætter en ære i et højt faglig niveau. Jeg har valgt at stå på egne ben og følge mit eget koncept, dette er en drøm der nu bliver til virkelighed. Derfor er det vigtigt for mig at give dig, som kunde, de bedste resultater og tryghed, med rådgivning og et højt faglige niveau, dette ligger meget til min natur.
Jeg glæder mig til at tage imod dig i min skønhedssalon, og håber at kunne give dig et smil på læben, og en god oplevel