Om os

10906488_880544852022665_7995198891042541219_n

Vi er alle uddannede kosmetologer fra CIDESCO og Master negleteknikker fra CND hos Insight Cosmetics Group. Ud fra vores uddannelse og erfaring, tilbyder vi kun behandlinger og rådgivning på højt niveau.Trænger du til et afbræk fra en stresset hverdag, eller har du bare lyst til lidt selvforkælelse? Så er du velkommen til at komme ind og få en god oplevelse, kombineret med en faglig ekspertise inden for skønhed og velvære.

Vores kosmetologer, her hos HQ Nails & Beauty, bliver sendt på kurser årligt for at opretholde deres faglige viden og færdigheder. Derfor kan du hos os, altid forvente en god service, professionel behandling og produkter, som kun kan leve op til vores egen krav om nutidens hudpleje.

Her hos HQ Nails & Beauty, mener vi at en stor del af skønheden kommer indefra. Men det handler også om en følelse af velvære, tilfredshed og indre harmoni.

Vi glæder os til at se dig!

Hoa Quynh
hoas billede

Indehaver

Jeg er 31 år gammel og komme oprindeligt fra Vietnam, jeg er gift og har 2 børn.

Jeg er uddannet fra Cidesco kosmetologskolen, og har speciale i ansigtbehandlinger , hudpleje og hårfjerning med voks.

Ud over dette har jeg også en uddannelse, som negleteknikker fra Viet-Nam (2007), og er herefter blevet  negleteknikker hos CND i 2013 bla. med shellac,gele og akryl .

Jeg er også uddannet som vipperteknikker hos Lash Bar i 2015 og tog uddannelse med semi permanent bryn i september 2018.

Jeg har stor ekspertise inden for en verden af skønhed og jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet udelukkende med dette. Derfor kan du altid forvente et højt niveau af professionalisme og perfektionisme fra mit vedkommende.

Jeg har tidligere arbejdet i salon Classicque Nails & Beauty i København og i klinik Care4you skønhed & velvære i Stenløse.

Min mange års erfaring, viser at jeg brænder for mit arbejde og sætter en ære i et højt faglig niveau. Jeg har valgt at stå på egne ben og følge mit eget koncept, dette er en drøm der nu bliver til virkelighed. Derfor er det vigtigt for mig at give dig, som kunde, de bedste resultater og tryghed, med rådgivning og et højt faglige niveau, dette ligger meget til min natur.
Jeg glæder mig til at tage imod dig i min skønhedssalon, og håber at kunne give dig et smil på læben, og en god oplevel

 Luna 

ed3d82b4-71a0-47d9-9123-35a313e25aa3

Færdig uddannet   kosmetolog fra Cidesco kosmetolog skole i september 2018

Jeg er 20 år gammel og bor i Skovlunde

Jeg er særlig god til farving samt retning af bryn/vipper, voks behandlinger , Lash lift , Lashes extensions og ansigt behandlinger.

Jeg er meget koncentreret til mine behandlinger. Som behandler går jeg meget op i, at i som kunder føler jer trygge.