Priser

Vælg og klik på et af følgende områder for at se priser :

( Når I logger ind med jeres mobil så skal i vende jeres mobil liggende for at kunne se priserne.)

Priser for:
Neglebehandlinger

Priser for:
Voksbehandlinger

Priser for:
Ansigtbehandling,bryn og vipper

Single Eyelash Extensions ( Vipper forlængelse)

lashes1

Vipperne bliver limet på enkeltvis, dvs.en kunstig vippe på et naturlig vippehår, på den måde får man det mest naturlige resultat , fordi vipperne følger dine egne vippers hår.

Limen påføres på din egne vipper og kommer derfor ikke i kontakt med din hud, så er derfor ikke irriterende for huden, men sikker og behagelig .

Vi tage altid først en snak om hvilket look du selv har tænkt dig og vil finder frem til den længde,tykkelse og curve der passer bedst til dig.

Klassik Volume Lashes:

Volume Lashes er perfekt til dig der ønsker et tættere og fyldigere look. Volume lashes er også perfekt til dig som har meget fine eller få vipper, da vipperne er ekstremt lette og mere fleksible end Single Lash vipperne. Ved volume teknikken kan huller imellem vipperne også dækkes nemt.

Ved denne metode er der små vifter/faner af 2-5 hår, som påsætte på en vippe ad gangen. Jo flere hår der påsætte på et naturhår, jo mere fyldigt og dramtisk bliver looket, helt uden at det bliver tungere for naturvipperne.

Volume Lashes er lige så skånsom som Single Lashes, og skader ikke dine vipper. Fordelen ved Russian Volume er at holdbarheden ofte er bedre end ved Single Lash metoden.

Mascara er virkelig et no-go på volume vipperne, da man ved at bruge mascara får vipperne til at klaske sammen og lukke sig.

Hvor finder du os?

Der er gratis parkering i gården bag bygningen